Ξεθάμπωμα Φαναριών

Ξεθάμπωμα φανών αυτοκινήτου γυάλισμα κρυσταλοποίηση

Αναλαμβάνουμε να επαναφέρουμε τα θαμπωμένα φανάρια του αυτοκίνητό σας εμπρός και πίσω στην αρχική τους κατάσταση.Ένα πολύ συχνό φαινόμενο που συμβαίνει στο 99% των αυτοκινήτων άνω των 7 περίπου χρόνων είναι αυτό του «θαμπώματος» των φαναριών.
Αποτέλεσμα αυτού η δυσκολία στη νυχτερινή οδήγηση λόγω μειωμένης ισχύος των φώτων.
Χαρακτηριστικό των φαναριών αυτών είναι έντονο κίτρινο χρώμα και θαμπάδα η οποία δεν φεύγει με απλά πλυσίματα.
Η θαμπάδα/θόλωμα οφείλεται στο φαινόμενο του πολυμερισμού του πλαστικού των φωτιστικών σωμάτων από την ηλιακή ακτινοβολία,την υψηλή θερμοκρασία κατά την χρήση τους,και την θερμοκρασία,υγρασία του περιβάλλοντος.
Το κόστος των φαναριών δεν είναι καθόλου χαμηλό και σε μερικά μοντέλα είναι απλησίαστο! Προτού προβείτε σε αγορά τους, επισκεφθείτε μας και πιθανόν να γλυτώσετε πολλά χρήματα με τη τεχνολογία για ξεθάμπωμα – κρυσταλλοποίηση φαναριών που διαθέτουμε.
Απαλλαγείτε οικονομικά από τα θαμπά και κιτρινισμένα φανάρια!

before-after before-after
Before
After
video-modal
Χρειάζεστε Ξεθάμπωμα Φαναριών;
Τηλεφώνησε μας τώρα +30 2351 037711
Η στο email info@carpaintpdr.gr
Ζητήστε μια εκτίμηση επισκευής-βαφής αυτοκινήτου

Είχατε κάποιο ατύχημα και θέλετε να εκτιμήσετε το κατά προσέγγιση κόστος επισκευής του οχήματος σας, χωρίς να δαπανάται πολύτιμο χρόνο για να έρθετε στο βαφείο μας.Η carpaintpdr σας δίνει την λύση με μια καινοτόμα υπηρεσία online μελέτης και εκτίμησης ζημίας.Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας στείλετε μέσω της παρακάτω φόρμας μερικές ευδιάκριτες φωτογραφίες από τη ζημιά του αυτοκινήτου σας και τον αριθμό πλαισίου (τον βρίσκετε στην άδεια κυκλοφορίας).Αφού λάβουμε τις εικόνες σας ο υπεύθυνος του τμήματος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Ανεβάστε μόνο εικόνες.

Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων είναι: jpg | jpeg | png | gif

Φόρμα εκτίμησης επισκευής-βαφής αυτοκινήτου

Αποστολή
Αποστολή