Κινητό Συνεργείο PDR

Ε
Ερχόμαστε σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδος, μόνο για ζημιές από (Xαλαζόπτωση), αναλαμβάνοντας στόλους χαλαζομένων αυτοκινήτων.
Με ένα τηλεφώνημα και κατόπιν συνεννόησης, τεχνικός της εταιρείας μας θα σας επισκεφθεί στο χώρο που βρίσκεται το αυτοκίνητο σας.

Μαζικές επισκευές σε όλη την Ελλάδα

Αναλαμβάνουμε μαζικές επισκευές από χαλάζι με επιτόπια επίσκεψη σε όλη την Ελλάδα, διεκπεραιώνοντας όλες τις διαδικασίες αποζημίωσης από τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Σε αυτήν την ενότητα, πολύ σύντομα, θα ξεκινήσει η δημοσίευση φωτογραφιών και αποτελέσματων των εργασιών μας σχετικά με την αποστολή συνεργείων της carpaintpdr πανελλαδικά.
Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε ξανά ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη των ικανοτήτων μας και τι μπορεί να πετύχει επισκευαστικά η εταιρία μας.

before-after before-after
Before
After
Ζητήστε μια εκτίμηση επισκευής-βαφής αυτοκινήτου

Είχατε κάποιο ατύχημα και θέλετε να εκτιμήσετε το κατά προσέγγιση κόστος επισκευής του οχήματος σας, χωρίς να δαπανάται πολύτιμο χρόνο για να έρθετε στο βαφείο μας.

Η carpaintpdr σας δίνει την λύση με μια καινοτόμα υπηρεσία online μελέτης και εκτίμησης ζημίας.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας στείλετε μέσω της παρακάτω φόρμας μερικές ευδιάκριτες φωτογραφίες από τη ζημιά του αυτοκινήτου σας και τον αριθμό πλαισίου (τον βρίσκετε στην άδεια κυκλοφορίας).

Αφού λάβουμε τις εικόνες σας ο υπεύθυνος του τμήματος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Ανεβάστε μόνο εικόνες.

Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων είναι: jpg , jpeg , png , gif

Φόρμα εκτίμησης επισκευής-βαφής αυτοκινήτου

Αποστολή
Αποστολή