Επαναφορά χρώματος

Γυάλισμα Κέρωμα Αποκατάσταση Χρώματος

Ολοκληρωμένες Λύσεις επαναφοράς χρώματος με προϊόντα 3M.

Το αυτοκίνητο είναι για πολλούς από εμάς το δεύτερό σπίτι μας.
Θέλουμε να είναι πάντοτε καθαρό και όμορφο.
Δυστυχώς, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος περιποίησης και συντήρησης του χρώματος του.
Επίσης η μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο,επιδρά αρνητικά στη βαφή του αυτοκινήτου κάνοντας την.. να φαίνεται θαμπή και να χάνει την αρχική της λάμψη.
Το πλυντήριο αυτοκινήτων ακόμη, δρα αρνητικά στο χρώμα του αμαξώματος με αποτέλεσμα η εικόνα του να αποκτά πάρα πολύ αράχνη..σαν να το περάσαμε με γυαλόχαρτο.
Σε αυτόν λοιπόν τον τομέα αναλαμβάνουμε εμείς! Πριν σκεφτείτε λοιπόν να βάψετε το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας, ελάτε να σας γνωρίσουμε, κάνοντάς σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και μια επίδειξη.

before-after before-after
Before
After
video-modal
Χρειάζεστε Επαναφορά χρώματος;
Τηλεφώνησε μας τώρα

+30 2351 037711

 Email info@carpaintpdr.gr
Ζητήστε μια εκτίμηση επισκευής-βαφής αυτοκινήτου

Είχατε κάποιο ατύχημα και θέλετε να εκτιμήσετε το κατά προσέγγιση κόστος επισκευής του οχήματος σας, χωρίς να δαπανάται πολύτιμο χρόνο για να έρθετε στο βαφείο μας.Η carpaintpdr σας δίνει την λύση με μια καινοτόμα υπηρεσία online μελέτης και εκτίμησης ζημίας.Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας στείλετε μέσω της παρακάτω φόρμας μερικές ευδιάκριτες φωτογραφίες από τη ζημιά του αυτοκινήτου σας και τον αριθμό πλαισίου (τον βρίσκετε στην άδεια κυκλοφορίας).Αφού λάβουμε τις εικόνες σας ο υπεύθυνος του τμήματος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Ανεβάστε μόνο εικόνες.

Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων είναι: jpg | jpeg | png | gif

Φόρμα εκτίμησης επισκευής-βαφής αυτοκινήτου

Αποστολή
Αποστολή