Ασφαλιστική Κάλυψη

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡOΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΜΕ.
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου, η carpaintpdr σας προσφέρει προγράμματα που καλύπτουν εσάς και το αυτοκίνητό σας και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες!
Τα φτιάχνετε όπως εσείς θέλετε, με βάση τις καλύψεις που επιθυμείτε!
Έτσι προσαρμόζετε τις τιμές στα μέτρα σας και πληρώνετε για καλύψεις που χρειάζεστε πραγματικά χωρίς κόστος για καλύψεις που στην ουσία δεν σας είναι απαραίτητες!
Η ασφάλιση του οχήματός σας μέσω της carpaintpdr, σας προσφέρει πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ασφαλιστικών εταιρειών,οι οποίες σας προτείνουν οικονομικά ασφάλιστρα, με δυναμικό τρόπο τιμολόγησης που λαμβάνει υπόψη του μια σειρά από παράγοντες που αφορούν εσάς και το αυτοκίνητό σας.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, με σκοπό να σας γλιτώσουμε από άσκοπες μεταφορές, καθυστερήσεις και γραφειοκρατία.
Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα κατάλληλα έντυπα στο χώρο μας, όταν φέρετε το αμάξι σας.
Έν συνεχεία η κάθετη μονάδα βαφής αυτοκινήτου carpaintpdr αναλαμβάνει χωρίς επιπλέον κόστος να επιδιορθώσει το όχημά σας που προέρχεται από κάποιο τρακάρισμα, αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας όλες τις διαδικασίες μέχρι την αποζημίωση της βλάβης του οχήματός σας.

CARPAINTPDR

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ INTERAMERICAN ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η επιτυχία στις βαφές αυτοκινήτων βασίζεται στην εμπειρία και εξειδίκευσή του προσωπικού.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας με 27τή προϋπηρεσία, προσφέρει σε εσάς άριστες λύσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας υλικά απο την STANDOX, προμηθευτή των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο σε χρώματα και βαφές, όπως και τα αντίστοιχα στιλβωτικά της MEGUIARS.

Βαφείο, με εξειδίκευση στις φθορές (χαλάζι, γρατζουνιές), επισκευή απο χαλαζόπτωση χωρίς βαφή, επαναφορά βαθουλωμάτων απο χαλαζόπτωση χωρίς βαφή, στην Κατερίνη.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ